Wat is de routekaart van het Auto Immuun Paleo (AIP) Dieet? 

machiel
22 mei 2023

Het Auto Immuun Paleo (AIP) dieet is een manier om ontstekingsreacties in het lichaam te verminderen en auto-immuunziekten en/of zogeheten vage klachten te bestrijden.

Hier zijn een paar voordelen waarom het volgen van een routekaart zo belangrijk is voor het AIP dieet:

  • Het houdt je gemotiveerd

Een van de grootste uitdagingen bij het volgen van het AIP dieet is om gemotiveerd te blijven. Door het volgen van een routekaart, heb je een duidelijk plan en doel om na te streven. Dit kan je helpen gemotiveerd te blijven en je op de goede weg te houden.

  • Je vrienden/familie/kennissen zullen je beter begrijpen

Een ander voordeel van het gebruik van een routekaart is dat het mensen kan helpen om het AIP dieet aan vrienden en familie uit te leggen. Het kan soms moeilijk zijn om anderen uit te leggen wat het AIP dieet precies inhoudt, vooral omdat er zo veel verschillende dieeten op de markt zijn. Met een routekaart kunnen mensen het dieet gemakkelijker uitleggen en vrienden en familieleden laten waar ze mee bezig zijn.

  • Het kan helpen bij de behandeling van auto-immuunziektes

Het AIP dieet wordt vaak gebruikt als een aanvullende behandeling voor auto-immuunziektes of mensen met zogenaamd “vage” klachten. Door je routekaart mee te nemen naar behandelaren kan je omgeving beter begrijpen waar je mee bezig bent en hoe dit kan bijdragen aan je behandeling

Download de routekaart “gratis” bij inschrijving op de nieuwsbrief en laat mensen in je omgeving weten dat je voeding weer als medicijn gaat zien. Meer weten over het AIP dieet? Lees dan hier meer over de gedachte van deze leefstijl.

Geluk zit in je gezondheid!